top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverZuid Vooruit

Foto-expositie aan de Vondellaan, Groningen-Zuid: 'verlies'

Gedenken: in de maand november staan we stil bij het thema verlies.


De werkgroep 'Vrolijk verslijten” uit Groningen-Zuid organiseert een foto-expositie op het Hendrik de Vries-plantsoen aan de Vondellaan. De geportretteerde wijkbewoners vertellen met een foto en bijhorende tekst, wat verlies voor hen betekent.


Wij willen graag andere wijkbewoners ontmoeten om zo met ons en andere bewoners uit de wijk, ervaringen te delen. Op zondag 7 november om 15.30 uur zullen wij aanwezig zijn met koffie en thee.


Voor een extra activiteit tijdens deze expositie zoeken we vrijwilligers die in de maand november op woensdag en/of vrijdag van 11.00 uur tot 12.00 uur willen voorlezen en/of een gedicht willen voordragen om zo in gesprek te gaan over het thema 'verlies'.

Voor opgave kunt u contact opnemen met:

Janet Fonk, 06-15007075 Karin Knuvers 06-4607328825 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kom meepraten over kunst en streetart in de buurt! Een Cultuurcafé is een plek om elkaar te ontmoeten en met elkaar in gesprek te gaan over hoe we kunnen samenwerken. We kunnen kijken wat er nodig is

De bladeren vallen, de dagen worden korter, maar in De Wijert gaan we stralen! Van 2 tot en met 20 oktober nodigen we alle buurtbewoners uit om deel te nemen aan een speciale maand boordevol hartverwa

bottom of page