Zoeken
  • Zuid Vooruit

Vragenlijst bewoners Coendersborg over een ontmoetingsplek in de wijk

Beste bewoner(s) van de wijk Coendersborg,


Deze enquête is bedoeld voor inwoners die 65 jaar of ouder zijn (als u jonger bent dan 65 jaar en u heeft belangstelling, dan mag u hem natuurlijk ook invullen).


Wij stellen ons graag even voor: wij zijn Merel Roeles en Kim de Wolf. Wij zijn twee studenten van de Hanze hogeschool.


Namens het Gebiedsondersteunend Netwerk Zuid Vooruit (de samenwerkende zorgorganisaties Philadelphia, Dignis en Lentis) willen we graag weten of u ook behoefte heeft aan een ontmoetingsplek in uw eigen wijk; een plek waar u andere wijkbewoners kunt ontmoeten en samen diverse activiteiten kunt doen. En welk soort activiteiten spreken u dan het meeste aan? Wat zou u eventueel zelf met andere wijkbewoners willen organiseren of opzetten?


Daarom nodigen we u van harte uit om onderstaande enquête voor ons in te vullen. De enquête is anoniem, alle informatie die wij krijgen zullen wij uiteraard niet aan anderen verstrekken. Het invullen van de enquête zal ongeveer vijf minuten duren.


U kunt de enquête tot 31 maart online invullen via de link: https://www.survio.com/survey/d/V9B6U0P6C3G6U1W3G


Als u vragen heeft over de enquête of u wilt de enquête schriftelijk inleveren, dan staan wij op woensdag 31 maart bij de supermarkt Poiesz (De Savornin Lohmanlaan 86-88). Wij staan hier van 10:00 tot 13:00 uur.


Alvast heel hartelijk bedankt voor uw tijd om deze enquête in te vullen!

En wellicht tot ziens.


Met vriendelijke groet

Merel en Kim
11 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven