top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverZuid Vooruit

DWDW De Wijert komt thuis in de Stadsschouwburg!

De Wijert komt thuis in de Stadsschouwburg!

De Wijk De Wereld trekt al jaren door de stad en heeft diverse prachtige voorstellingen gemaakt met bewoners van o.a. Selwerd, de Korrewegwijk, Beijum, de Oosterparkwijk en Lewenborg. Nu zitten we in De Wijert en zijn de bewoners er helemaal klaar voor om de Schouwburg over te nemen!


Kom op bezoek en maak kennis met Astrid, Cor, Donald, Lécharo, Dychano en vele anderen. Samen met de makers van De Wijk De Wereld brengen zij hun verhalen tot leven in een voorstelling vol dans, muziek, spoken word, theater en meer. De makers van deze editie zijn Jooz, Gaja Caruso, Karel Hermans, Jantien Kurpershoek & Rik van den Heuvel en Ada Daniele & Shara Maaskant.


Ga mee op pad door theater, waar De Wijert in al haar geuren en kleuren tot leven komt. Er klinkt muziek, er wordt gedanst, je proeft de smaken van de wijk en leeft mee met de unieke en ontroerende verhalen van de bewoners. Ontmoet je buren en mede-Stadjers en beleef samen een bijzondere en feestelijke avond! De Wijk De Wereld vindt plaats van 27 t/m 29 juni. Mis het niet!


Kijk voor de data op de website van De Wijk de Wereld: https://www.dewijkdewereld.nl/projecten/dwdw-de-wijert/.



4 weergaven0 opmerkingen
bottom of page