top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverZuid Vooruit

Ontmoetingsplek Sportpark Coendersborg: plezierig bewegen!

Zou u graag af en toe andere (nieuwe) wijkbewoners ontmoeten, samen koffiedrinken en/of allerlei andere vormen van bewegen ontdekken? Elke dinsdagochtend van 10-13 uur staan de deuren voor u open en wordt u hartelijk ontvangen door gastheer Karim.

Er wordt sinds april vorig jaar door een groepje wijkbewoners Unicurl gespeeld (dit lijkt op curlen op ijs maar dan op een vilten mat), waar zij erg veel plezier aan beleven. U bent van harte uitgenodigd om daar aan mee te doen. Natuurlijk kunt u ook gewoon toeschouwer zijn en daarvan genieten. Misschien vind u Darts wel leuk, ook daarin kunt u zich hier bekwamen. Of kijken naar de senioren heren die een potje Walking Football spelen of een praatje maken met de 50+ dames die dan gewandeld hebben. Misschien is het iets voor u. Er is genoeg te zien en te beleven en het is een mooie kans om (nieuwe) wijkbewoners te ontmoeten.


Ook in 2023 is er op Ontmoetingsplek Sportpark Coendersborg een sportief en sociaal programma waaraan u al dan niet vrijblijvend mee kunt doen.

P.C.R.R Hilberdink Fysiotherapie geeft bijvoorbeeld tussen maart en november 4 laagdrempelige workshops. Met voor ouderen relevante thema’s als het verband tussen bewegen en cognitieve gezondheid, artrose en osteoporose.

In het voorjaar, Op dinsdag 9 mei, het fietsproject Doortrappen Groningen, in juni een gezellig buurtfeest en in oktober een Beweegfestival waar u van allerlei leuke en geschikte sport- en spelactiviteiten kunt proeven.


Wij hopen u te mogen begroeten op Sportpark Coendersborg!


Meer info: ontmoetingsplekcoendersborg@gmail.com of Wim Boerkamp 0648107773

Hoe kom ik er? Het adres is Kooiweg 1. Volg vanaf de Helperzoom de borden met “Ontmoetingsplek Sportpark”. Als u vervoer nodig heeft is er tegenwoordig een heel gemakkelijke oplossing: de Buurtvlinder. Dat is een auto met chauffeur waar u, als buurtbewoner gebruik van kunt maken. De prijs van een enkele rit is € 1,-. U kunt de Buurtvlinder een dag tevoren bestellen via telefoonnummer: 050 2043510 of 06 24496515

61 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

DWDW De Wijert komt thuis in de Stadsschouwburg!

De Wijert komt thuis in de Stadsschouwburg! De Wijk De Wereld trekt al jaren door de stad en heeft diverse prachtige voorstellingen gemaakt met bewoners van o.a. Selwerd, de Korrewegwijk, Beijum, de O

Comments


bottom of page