top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverZuid Vooruit

Open studio in De Wijert

De studio in MFC De Wijert is de mixed arts studio van Groningen. Hier kun je op ontdekkingstocht naar je creativiteit. Zo kan je experimenteren met VR-brillen, je eigen ontwerpen uitprinten op de 3D-printer, tekenen, schilderen en met de plotter je eigen ontwerpen op T-shirts drukken. Daarnaast is het mogelijk om je eigen (digitale) beats te maken. Michiel, de artistiek begeleider, is zelf muzikant en helpt je graag op weg. Ook vindt er elke maand een speciale workshop plaats. Leer bijvoorbeeld hoe je de beste TikTok-videos maakt of hoe je je sneakers kan customizen.

Lijkt het je leuk om eens een kijkje te nemen in deze studio? Kom dan een keertje langs. Je mag in je eentje komen, maar ook je vrienden en vriendinnen meenemen. Misschien ontdek je hier wel een verborgen talent of kom je even helemaal tot rust. Hier hoef je je tot niets verplicht te voelen.

Wil je nu al meebeslissen en helpen de studio een fijne plek te maken? Dat kan! Neem dan contact op met de artistiek begeleider Michiel: michiel.rasker@bijvrijdag.nl.

 

Openingstijden

Check hier wanneer MFC De Wijert open is. Tijdens vakanties en feestdagen zijn de openingstijden soms anders of we zijn juist open voor speciale activiteiten. Twijfel je of we open zijn? Vraag het gerust.

Dag

Tijd

Locatie

Maandag

15:00 tot 17:00 uur

P.C. Hooftlaan 1a9721 JM Groningen

Donderdag

15:00 tot 17:00 uur

P.C. Hooftlaan 1a9721 JM Groningen

 Prikkelarme bezoekuren

Bij Open studio de Wijert is het ook mogelijk om langs te komen op prikkelarme bezoekuren. Dit kan fijn zijn als je snel overprikkeld raakt en baat hebt bij een rustige omgeving. Neem contact op met Michiel, via michiel.rasker@bijvrijdag.nl, als je hiervan gebruik wilt maken of als je andere vragen hebt over de prikkelarme bezoekuren.

Dag

Tijd

Locatie

Maandag

12:30 tot 14:30 uur

P.C. Hooftlaan 1a9721 JM Groningen

Donderdag

12:00 tot 14:30 uur

P.C. Hooftlaan 1a9721 JM Groningen

 

 


 

 

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

DWDW De Wijert komt thuis in de Stadsschouwburg!

De Wijert komt thuis in de Stadsschouwburg! De Wijk De Wereld trekt al jaren door de stad en heeft diverse prachtige voorstellingen gemaakt met bewoners van o.a. Selwerd, de Korrewegwijk, Beijum, de O

Comments


bottom of page