top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverZuid Vooruit

Samen Vitaal Corpus: beweegactiviteiten voor 70-plussers!

Als je ouder wordt, kun je het gevoel hebben dat je er alleen voor staat. Misschien heb je ook wat minder energie om eropuit te trekken. Even bewegen helpt dan echt! Je komt weer onder de mensen en je kikkert er van op. Bij Samen Vitaal Corpus kun je onder professionele begeleiding samen bewegen. Op je eigen manier en in je eigen tempo. Ook al heb je lichamelijke klachten; er kan vaak meer dan je denkt. Het is gewoon leuk om te doen en na elke bijeenkomst ga je met nieuwe energie naar huis.

Samen Vitaal Corpus is bedoeld voor 70-plussers. De activiteiten zijn elke dinsdagochtend van 10:30 tot 12:00 uur, in het Heymanscentrum aan de Henri Dunantlaan 20. De eerste bijeenkomst is op dinsdag 26 april. April en mei zijn gratis, daarna kost meedoen 3,50 euro per keer. Dit is inclusief koffie en thee.

Bij Samen Vitaal Corpus bestaat de training uit een warming up en verschillende beweegvormen die zijn aangepast voor 70-plussers. Op deze manier beweeg je én werk je aan een betere coördinatie en motoriek. De trainingen staan onder professionele begeleiding van een seniorensportleider. Bij Samen Vitaal Corpus heb je een gezellige ochtend; er is veel ruimte voor ontmoeting en sociaal contact. Wil je meedoen? Aanmelden kan bij Femmie Linthout via mail of bel 06-10 03 52 93.


Samen Vitaal Corpus wordt aangeboden door Zuid Vooruit, Ontmoetingsplek Heymans (Dignis), WIJ-Groningen, Humanitas, Eensamen050 en gemeente Groningen.

36 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page