top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverZuid Vooruit

Sportpark Coendersborg: de ontmoetingsplek voor jong en oud voor meer leefplezier en plezierig beweg

Zou u graag af en toe andere (nieuwe) wijkbewoners ontmoeten, samen koffiedrinken of allerlei andere vormen van bewegen ontdekken?

Vanaf dinsdag 5 april kan dit allemaal op Sportpark Coendersborg! Elke dinsdagochtend van 10-13 uur staan de deuren voor u open en wordt u hartelijk ontvangen door ons als gastheren.


Opening 5 april

Op 5 april vanaf 10 uur is de feestelijke opening waar we u van harte voor uitnodigen.

Natuurlijk verwelkomen we u met koffie en thee. Maar er is nog veel meer.

U kunt dan ook meedoen met bijvoorbeeld unicurl. Het lijkt op curlen maar dan op een korte baan op vaste grond. Of wat dacht u van boccia? Dat is een soort jeu de boules maar dan met zachte ballen. Daar kun je zelfs aan meedoen vanuit een (rol)stoel.

Natuurlijk kunt u ook gewoon kijken hoe anderen het doen en daarvan genieten. Of kijken naar de senioren heren die een potje walking voetbal spelen of een praatje maken met de dames (50+), die dan gesport hebben. Misschien is het iets voor u.

Kortom, genoeg te zien en te beleven en een mooie kans om (nieuwe) wijkbewoners te ontmoeten.

De entree en 1e kop koffie of thee is gratis.
Hoe kom ik er?

Het adres is Kooiweg 1. Volg vanaf de Helperzoom de borden met “Ontmoetingsplek Sportpark”.

Als u vervoer nodig heeft is er tegenwoordig een heel gemakkelijke oplossing: de Buurtvlinder. Dat is een auto met chauffeur waar u, als buurtbewoner gebruik van kunt maken. De prijs van een enkele rit is € 1,-. U kunt de Buurtvlinder een dag tevoren bestellen via telefoonnummer: 050 2043510 of 06 24496515.


We hopen u te ontmoeten op dinsdag 5 april of op de dinsdagen daarna.


Uw gastheren: Danny ten Hoove en Karim Azady.Achtergrond info: Sportpark Coendersborg

Amicitia VMC en Oranje Nassau willen het Sportpark Coendersborg openstellen als ontmoetingsfunctie in een vriendelijke sfeer met aandacht voor Sport en Bewegen en meer leefplezier voor ouderen in de wijk Coendersborg e.o.

We werken samen met ouderenorganisaties, WIJ-team, Humanitas, Lokaal Sportakkoord, Zuid Vooruit (GebiedsOndersteunend Netwerk Zuid) en de gemeente Groningen.104 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

DWDW De Wijert komt thuis in de Stadsschouwburg!

De Wijert komt thuis in de Stadsschouwburg! De Wijk De Wereld trekt al jaren door de stad en heeft diverse prachtige voorstellingen gemaakt met bewoners van o.a. Selwerd, de Korrewegwijk, Beijum, de O

Komentáře


bottom of page