top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverZuid Vooruit

Nieuwjaarsbijeenkomst ontmoetingsplek Sportpark Coendersborg

Op dinsdag 9 januari was van 10-12 de nieuwjaarsbijeenkomst op Ontmoetingsplek Sportpark  Coendersborg met aansluitend een lunch. Er waren ongeveer 40 mensen op afgekomen  en naast vertrouwde bezoekers waren er ook diverse nieuwe gezichten.

 

Gelijk bij binnenkomst was er een gezellige en gemoedelijke sfeer. Aan diverse tafels zaten groepjes mensen met elkaar te praten bij een kopje koffie of thee en natuurlijk werd er door een aantal inwoners enthousiast gebruik gemaakt van de unicurlbaan die binnen was uitgerold.

Rond 11 uur begon het voorproefje van “Muziekvrienden; hoor je ons”. Aaf Aalst 1 van de mannen van walking football zat al klaar met zijn trekharmonica en rond 11 uur kwamen de 2 andere muzikanten binnen. Een violiste van Stichting MIMIC en een drummer van het Prins Claus conservatorium. En zij gingen vol verve aan de slag. Met stukjes klassieke muziek, liedjes van Ede Staal en natuurlijk werd er volop geïmproviseerd.


Iedereen werd uitgenodigd om mee te doen met klappen en stampen en later met kleine muziekinstrumenten.  De meeste bezoekers hadden weinig aanmoediging nodig en deden enthousiast mee. Een aantal van de bezoekers mochten zelfs hun “maestro” talent laten zien!

    Deze muzikale proeverij smaakte voor diverse bezoekers zeker naar meer. En dat kan! Vanaf 7 maart 2024 komen er 8 muzikale ontmoetingen waar u aan kunt meedoen. Op donderdagen van 13-14 uur, natuurlijk met koffie of thee na afloop. Meer weten: bel of mail

-          hoorjeons@gmail.com

-          Tel: 0619024046.

 

Als afsluiting genoten we van een speciale linzen soep met citroen en een soort van chips verzorgd door nieuwkomers van de slaapboot in samenwerking met de COA: heerlijk!!

 

Kortom een zeer geslaagde bijeenkomst!

 

34 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

DWDW De Wijert komt thuis in de Stadsschouwburg!

De Wijert komt thuis in de Stadsschouwburg! De Wijk De Wereld trekt al jaren door de stad en heeft diverse prachtige voorstellingen gemaakt met bewoners van o.a. Selwerd, de Korrewegwijk, Beijum, de O

Comments


bottom of page