top of page

Ben je als zorgaanbieder of als WIJ-medewerker betrokken bij Zuid Vooruit? Dan tref je hier de informatie die je nodig hebt.

Hebt je een vraag of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!

Voor professionals

zakelijk

Nog te factureren uren zonder indicatie 2022

Beste onderaannemer van Zuid Vooruit,

 

Het jaar 2022 is afgelopen, maar de afronding van de financiering en declaratie van de door u geleverde zorg/begeleiding is nog in volle gang. Door achterstanden in het gehele proces (WIJ, GON, Gemeente) kan het voorkomen dat u voor een aantal inwoners in 2022 wel zorg hebt geleverd, maar nog geen indicatie hebt ontvangen. Om die reden hebt u deze zorg ook nog niet kunnen declareren.

 

Wij als hoofdaannemer moeten uiterlijk 1 maart onze boeken sluiten en verantwoording afleggen, inclusief de nog te factureren zorg.

 

Wij verzoeken u daarom in het onderstaand overzicht per inwoner aan te geven hoeveel zorg u in 2022 heeft geleverd waar nog geen indicatie voor is ontvangen. Omdat in januari nog een betaalrun zal plaatsvinden over periode 12 is het verzoek om dit formulier in te vullen na deze betaalrun.

Hier vindt u het overzicht om in te vullen. U kunt dit ingevulde format mailen naar zuidvooruit@lentis.nl.

Evaluatieformulier WIJ bij herindicaties

Bij herindicaties dient het WIJ eerst een evaluatieformulier te ontvangen, voordat een herindicatiegesprek wordt ingepland.
Hier kunt u dit formulier vinden.

bottom of page