top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverZuid Vooruit

Oktober in De Wijert: Samen Stralen!

De bladeren vallen, de dagen worden korter, maar in De Wijert gaan we stralen!


Van 2 tot en met 20 oktober nodigen we alle buurtbewoners uit om deel te nemen aan een speciale maand boordevol hartverwarmende activiteiten. Het beste nieuws? Het is allemaal gratis!:

🃏 Bridge & Koersballen: Laat je strategische kant zien tijdens een gezellig potje bridge, of waag je aan het rollende plezier van koersballen.

🎨 Schilderen & Creativiteit: Ontdek je artistieke talenten en schilder je eigen meesterwerk. Creativiteit kent geen grenzen!

🚶 Bewegen in de Buurt: Sluit je aan bij de beweegroute en geniet van een gezonde dosis frisse lucht en beweging in ons prachtige buurtlandschap.

🍽️ Samen Eten: Deel smakelijke maaltijden met je buren en smeed nieuwe vriendschappen tijdens gezamenlijke diners.

👷 Klusjes & Kledingreparaties: Heb je klusjes in huis die wat aandacht nodig hebben? Of kleding die gerepareerd moet worden? We staan voor je klaar om te helpen!

♣️ Klaverjassen & Koffie: Lach, deel verhalen en geniet van een heerlijke kop koffie terwijl je klaverjast met vrienden en buren.

🏙️ Op Avontuur met de Buurtconciërge: Ontdek de geheimen van De Wijert tijdens een avontuurlijke tocht met onze buurtconciërge.


Dit is dé maand waarin we samenkomen, meedoen en stralen. Laten we de banden in onze gemeenschap versterken en genieten van deze speciale periode vol verbinding en warmte.

Mis het niet!

Zet de data in je agenda en kom langs bij onze activiteiten. Samen maken we van oktober in De Wijert een onvergetelijke tijd!


Meer informatie en het volledige programma volgt binnenkort. We kijken ernaar uit om met jou en al onze geweldige buurtbewoners samen te zijn. Tot snel!

Hartverwarmende_maand_DeWijert
.pdf
Download PDF • 2.25MB

15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page